Penthouse LUX cu trei camere si terasa

ID: 9889 | Actualizat: 1 Martie 2019
Pret Vanzare:62.400 EUR 
Zona: Kogalniceanu
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Nr. Camere:3
Suprafata utila:60 mp
Nr bai:2
Etaj:1

Despre proprietate

 Penthouse LUX – trei camere cu terasă
Cumperi direct de la Dezvoltator fara comision.
Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales printr-o terasă circulabilă mare. De asemenea, priveliștea este superbă: Poți admira atât munții din depărtare cât și orașul.
Structurare:
Un hol de 5 mp la intrare, living+bucătărie de 23,5 mp, dormitor matrimonial de 12,5 mp, dormitor de 12 mp, o baie mică de 2,5 mp și o baie mare de 4,4 mp. Terasa circulabilă de 41,4 mp, completează aceste frumoase apartamente situate la etajul retras.

 Predarea apartamentelor
 
Toate apartamentele se predau în stadiul ”la gri”. Vor avea centrală termică, calorifere, instalatii sanitare și electrice, ușă metalică, geamuri din termopan, gleturi și vopsea lavabilă albă pe pereți. Termenul de finalizare al primelor două imobile este luna aprilie 2019.
Facilități multiple și lift
Apartamentele pe care le construim în patru imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Imobilele beneficiaza de Loc de Parcare  inclus in Pret si sunt dotate cu lift. Luminoase și spațioase, apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern. Toate au balcon iar imobilele sunt în regim de Parter + 3 etaje + etaj retras. La parter vor funcționa spații comerciale

Brokerul de vanzari proiecte imobiliare, solicita sa precizati la telefon ID oferta 9889
Contact: 0786.64.64.64
  
<< INAPOI IN ANSAMBLU

Dotari

  • Tip Bloc: Bloc,
  • Tip Structura Bloc: Caramida,

Ansambluri Rezidentiale din Sibiu 
 
  

 

Mai multe

Restrange

Vezi toate