Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu

ID: 9888 | Actualizat: 1 Martie 2019
Pret Vanzare:52.400 EUR 
Zona: Kogalniceanu
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Nr. Camere:3
Suprafata utila:60 mp

Despre proprietate

 Confort LUX – trei camere cu două balcoane
Cumperi direct de la Dezvoltator fara comision.
Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se disting prin spațiile foarte generoase, dar și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie. Cele două balcoane, oferă și ele un avantaj extrem de important.
Structurare:
Un hol de 2,2 mp la intrare, living+bucătărie de 25,5 mp, o baie de 4,5 mp, un dormitor matrimonial de 12 mp care are o baie proprie de 2,5mp. De asemenea mai este amenajat încă un dormitor de 12 mp. Două balcoane generoase cu suprafețe de 8 mp fiecare completează acest tip de apartamente situate la etajele 1, 2 și 3.

 Predarea apartamentelor
 
Toate apartamentele se predau în stadiul ”la gri”. Vor avea centrală termică, calorifere, instalatii sanitare și electrice, ușă metalică, geamuri din termopan, gleturi și vopsea lavabilă albă pe pereți. Termenul de finalizare al primelor două imobile este luna aprilie 2019.
Facilități multiple și lift
Apartamentele pe care le construim în patru imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Imobilele beneficiaza de Loc de Parcare  inclus in Pret si sunt dotate cu lift. Luminoase și spațioase, apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern. Toate au balcon iar imobilele sunt în regim de Parter + 3 etaje + etaj retras. La parter vor funcționa spații comerciale
Brokerul de vanzari proiecte imobiliare, solicita sa precizati la telefon ID oferta 9888
Contact: 0786.64.64.64

  << INAPOI IN ANSAMBLU

Dotari


Ansambluri Rezidentiale din Sibiu 
 
  

 

Mai multe

Restrange

Vezi toate