Ansamblu Rezidential zona Soseaua Alba Iulia. Cumperi direct de la Dezvoltator FARA COMISION

Descriere ansamblu

 Situat intr-o zona urbanizata, in municipiul Sibiu zona Soseaua Alba Iulia, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, magazine, banci, strazi asfaltate si iluminat public, Ansamblul este un proiect rezidential mare, dezvoltat pe o suprafata de 16000mp si va cuprinde 4 imobile.
Ansamblul va totaliza un numar de 177 apartamente spatioase si finisate la stadiul de alb ce se vor remarca prin stilul arhitectural modern si calitatea materialelor folosite.
Avand o experienta de peste 14 ani in dezvoltarea proiectelor rezidentiale, am ajuns sa cunoastem foarte bine nevoile si dorintele clientilor nostri, incercand da satisfacem cele mai exigente cerinte.
In cadrul ansamblului de apartamente va veti putea bucura de: • spatii verzi • zone de agrement • locuri de joaca toate acesatea fiind amenajate de dezvoltator.
Cu un design arhitectural unic, va pune la dispozitie o gama de variata de locuinte inteligent compartimentate, construite la standarde inalte si un plus de facilitati exclusiviste si unice. Ansamblul se afla in apropierea Zonei Industriale Vest si este compus din 4 imobile cu un regim de inaltime de Subsol + Parter + Etaj 1 + Etaj Retras.
Ansamblul de locuinte este unic prin stilul arhitectural modern si mai ales prin curtile interioare din care se face accesul in doua dintre blocuri. Zonele verzi amenajate cu gazon si plante, aleea de promenda cu zone de odihna, spatiul de joaca pentru copii, sunt ferite de circulatia masinilor, inclusiv a celor din complexul rezidential.
Ansamblul rezidential de apartamente va beneficia de o generoasa parcare subterana in care vor fi amenajate si boxe de pivnita cat si de finisaje exterioare moderne.
Eleganta si confortul sunt elementele cheie ale proiectelor noastre! 

Oferte in ansamblu