Apartament 3 camere de inchiriat in Sibiu, Siretului.

ID: 9622 | Actualizat: 7 Noiembrie 2018
Pret Inchiriere:350 EUR 
Zona: Central
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Nr. Camere:

Despre proprietate

Oferim spre inchiriere apartament 3 camere confort 1 decomandat, parter 73 mp  zona  Siretului, centrala termica in garantie, parchet ,proaspat zugravit , mobilat, bucatarie utilata , aragaz, frigider, baie , masina spalat , televizor , WC serviciu, pivnita. Se inchiriaza pe termen mediu . Minim 3 ani
Agentia imobiliara Terra - ImobileTerra. ro solicita sa precizati la telefon id: 9622

Dotari


Ofertă publicată de Agenția imobiliară Terra, cu sediul in Sibiu, str. Moara de Scoarță Nr. 40 (vezi harta)


Cabana cu teren de vanzare la Tocile. Locatie excelenta!!!
Pret 21500 euro
Vezi oferta!!
Cabana este construita din barne de lemn la exterior si lambriuri in interior si este situata in 
Tocile, acces auto la strada larga, recent modernizata, pavata cu piatra, cu iluminat stradal, zona de vile in continua dezvoltare! Cabana este compusa din 2 camere si terasa, racordata la reteaua electrica 220V si cu instalatie electrica functionala, antena satelit Digi, fantana in curte, carpot pentru masina, magazie de lemne si wc. 
Cabana are aproximativ 45mp este construita pe un teren de aproximativ 430 mp, si este intabulata in CF cu acte la zi, pe teren sunt pomi fructiferi, zmeura si vita de vie!
Zona este linistita, aer curat, vedere catre munti, acces usor catre soseaua asfaltata, ideal pentru locatie de relaxare sau construire casa - vila la Tocile.
Vezi oferta!!
Contact: 0745139893

Mai multe

Restrange


Beneficii colaborare!!  
Clientilor care doresc colaborare pentru intermediere imobiliara cu Agentia Terra, ofertele acestora beneficiaza de publicitate pe cele 3 site-uri proprii ale agentiei: www.ImobileTerra.rowww.ImobiliareTerra.ro , www.ImobilePrivate.ro , plus pe site-uri partenere. Pentru detalii contactati-ne: 0755104393 sau 0745139893
Vezi toate