Apartament la vila cu teren aferent de 465 mp

Oferta promotionala |  ID: 1060 | Actualizat: 4 Noiembrie 2016
Pret Vanzare:80,000 EUR 
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Nr. Camere:2
Suprafata utila:80 mp
Confort:1
Tip:Circular
Etaj:parter
Ansamblurile Rezidentiale din Sibiu sunt cele mai solicitate oferte imobiliare. Click !

Despre proprietate

Vand in Sibiu apartament la vila cu 4 apartamente. Apartamentul este compus din 2 camere de lux decomandate ,zona Terezian, o zona linistita si apropiata de centrul orasului, licee, scoli generale, magazine si gradinite. Apartamentul este format din 2 holuri, un living, un dormitor, o bucatarie, o baie si un WC de serviciu pe o suprafata utila de 90mp. Apartamentul se afla intr-o casa construita din caramida si este situat intr-o curte comuna cu interfon la intrare, un teren aferent in folosinta de 465mp frumos amenajat cu gazon, iaz, o terasa exterioara de 15mp si un barbeque (grill). Apartamentul detine o pivnita, un pod si un garaj din panouri sandwich de 25mp. Imobilul detine ca si dotari centrala termica proprie, calorifere noi, este complet utilat si mobilat cu mobila noua moderna. Livingul este mobilat modern mobila fiind de lemn masiv designul ambiental de bun gust iar dormitorul este dotat cu un dressing incastrat in perete de dimensiune generoase util oricarei familii, usi interioare de lemn, parchet si geamuri termopan. Casa nu este izolata nefiind necesar avand in vedere ca peretii casei sunt de 60cm. In imediata apropiere de imobil este statie de autobuz si taxi.
Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 1060

Dotari

  • Bucatarie: Separata,
  • Ferestre: Termopan,
  • Incalzire: Centrala proprie,
  • Stadiu Finisare: Imbunatatit,
  • Tip Bloc: Vila,
  • Utilitati: Curent, Gaz, Canalizare, Apa, Cablu TV,

Oferta publicata de Agentia imobiliara Terra, cu sediul in Sibiu, str. Moara de Scoarta, nr. 40

MOTTO-UL NOSTRU: "TRADITIE, COMPETENTA, CARACTER".
______________________________________________________________________________________________

 Experienta 12 ani in imobiliare, ofera siguranta   

 Colaborati cu Agentia imobiliara Terra si beneficiati de sprijin pentru a ajunge la finalizarea tranzactiei, adica: verificarea actelor imobilului (CF., procura, autorizatie constructie etc); intocmirea unui precontract gratuit, care asigura respectarea pretului si a altor conditii care au fost specificate in acesta; pregatirea dosarului pentru credit unde este cazul etc.
Important! Colaboram cu toate institutiile care sunt implicate in demersurile necesare finalizarii unei tranzactii imobiliare (notari, banci, primarii, topometristi, cadastru  etc.).

Mai multe

Restrange


Vezi toate